СЕКТОРИ

         Помошник Директор, Сектор за финансии, информатика и комерција

         Душко Весковски

         Тeл: 02/2-633-824 

         е-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

         Помошник Директор, Сектор за правни и општи работи

         Александар Стојчевски

         Тeл: 02/2-633-841

         е-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

         Помошник Директор, Сектор за градба и уредување на градежно земјиште

         Ива Џагора

         Тeл: 02/2-633-859

         е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. @adsdp.mk'; document.write(''); document.write(addy_text278); document.write('<\/a>'); //-->\n Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

         Помошник Директор, Сектор за стопанисување со станбен и деловен простор

         Наташа Наковска

         Тeл: 02/2-633-811

         е-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

   

 

         Помошник Директор по наредба, Сектор за деловни средства по основ на трансформација

         

         Тeл: 02/2633-904

         е-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Адреса и Локација