Контакт

АД за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење за Републиката - Скопје

Дирекција Скопје

Адреса: ул. „Орце Николов“ бр. 138 Скопје

Тел: 02/2633-927

Web: www.adsdp.mk

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Пристап до информации од јавен карактер

Документи од областа на слободен пристап до информации од јавен карактер

Обрасци

 

Службено лице за посредување со информации од јавен карактер
Наташа Наковска
тел: 02 2633-811  
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Комуникација со граѓани кои имаат некаков вид и степен на попреченост (инвалидитет)

Службено лице за контакт
М-р Елена Дранговска
тел: 02 2633-812
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса и Локација