ПРИЛЕП

Понуда на станови во Прилеп

Надворешен изглед на зградата

Кликнете врз сликата за да ја погледнете галеријата

Понудата се однесува на 3 стана со подрумски простории во објект Табана на ул.“„11-ти Октомври“ 

Објектот Табана има 3 влезови, катност приземје + 6 ката + потпокрив, со вкупно 72 станови.

 

 

 

 

Напомена: Становите се продаваат исклучиво со објавување на оглас, по пат на усно позитивно јавно наддавање. Почетните цени на становите се објавуваат во рамки на огласот. Нашата компанија објавува огласи во редовни интервали а за да проверите дали во моментов има активен оглас кликнете ТУКА.

 

Основни податоци за секој од становите што ги нудиме во објект Табана

Реден бројВлезКатБрој на станВид на станОриент.Нето станб. површ. (м2)Редуцирана површ. на балкон-лоѓија (м2)Вкупна продажна површ. (м2)Шема
1 4 6 22 4 ЈЗ 93 4.5 97.5
2 3 ПК 24 4 СИ-ЈЗ 91 0,00 91,00
3 2 ПК 24 4 СИ-ЈЗ 94 0,00 94,00

 

 

Локација на објектот Табана