Прес конференции

18.05.2016 година Тема на пресот: Настанатата штета во „Национална Арена Филип II Македонски“ по одржана фудбалска утакмица на 16.05.2016 година помеѓу фудбалските клубови „Шкендија“ и „Работнички“

На 18.05.2016 година со почеток во 11:30 часот, на атлетската патека во „Национална Арена Филип II Македонски“ во Скопје се оддржа прес конференција на тема:
Настанатата штета во „Национална Арена Филип II Македонски“ по одржана фудбалска утакмица на 16.05.2016 година помеѓу фудбалските клубови „Шкендија“ и „Работнички“

Погледнете ја галеријата

Прес конференции

Адреса и Локација