Покани и известувања

11.05.2017 Покана на прес конференција

Ве покануваме на прес конференција 23.01.2015 во 10:30 часот на тема „Закон за изменување и дополнување на Законот за домување“

Кликнете врз сликите за да ја погледнете галеријата

Почитувани,

Акционерското друштво за изградба и стопанисување со станбен простор и со  деловен простор од значење на Републиката Ве поканува на прес конференција која што ќе се одржи на 11.05.2017 година (ЧЕТВРТОК).

Прес конференцијата ќе се одржи во просториите на Акционерското друштво, на ул. „Орце Николов“ бр.138 во Скопје – Кабинет на Генерален Директор, со почеток во 11:30 часот.

Прес конференцијата ќе ја одржи и на поставените прашања ќе одговара Генералниот Директор на Акционерското друштво за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење на Републиката Цветко Грозданов.

Контакт:

М-р Елена Дранговска,

тел:+389 02 2633 812,

е-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Кабинет на Директор

Одделение за маркетинг и односи со јавност           

                                      

Со почит,

Акционерско друштво за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење за Републиката 

 

 

 

Адреса и Локација