Прес конференции

11.05.2017 година Тема на пресот: • Проблеми во реализација на градбата на ТВ компаундот за потребите на натпреварот од УЕФА СУПЕР КУП

На 11.05.2017 година со почеток во 11:30 часот, во просториите на Акционерското друштво за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење на Републиката - Скопје, се оддржа прес конференција на следната тема:

• Проблеми во реализација на градбата на ТВ компаундот за потребите на натпреварот од УЕФА СУПЕР КУП кој што ќе се одржи на Национална Арена Филип II Македонски на 08.08.2017 година

Свое излагање по однос на темата и на поставените прашања одговараше Генералниот Директор на Акционерското друштво за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење на Републиката, Цветко Грозданов. 

Погледнете ја галеријата

Прес конференции

Адреса и Локација