Прес конференции

11.05.2017 година Тема на пресот: • Проблеми во реализација на градбата на ТВ компаундот за потребите на натпреварот од УЕФА СУПЕР КУП

На 11.05.2017 година со почеток во 11:30 часот, во просториите на Акционерското друштво за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење на Републиката - Скопје, се оддржа прес конференција на следната тема:

• Проблеми во реализација на градбата на ТВ компаундот за потребите на натпреварот од УЕФА СУПЕР КУП кој што ќе се одржи на Национална Арена Филип II Македонски на 08.08.2017 година

Свое излагање по однос на темата и на поставените прашања одговараше Генералниот Директор на Акционерското друштво за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење на Републиката, Цветко Грозданов. 

Погледнете ја галеријата

18.05.2016 година Тема на пресот: Настанатата штета во „Национална Арена Филип II Македонски“ по одржана фудбалска утакмица на 16.05.2016 година помеѓу фудбалските клубови „Шкендија“ и „Работнички“

На 18.05.2016 година со почеток во 11:30 часот, на атлетската патека во „Национална Арена Филип II Македонски“ во Скопје се оддржа прес конференција на тема:
Настанатата штета во „Национална Арена Филип II Македонски“ по одржана фудбалска утакмица на 16.05.2016 година помеѓу фудбалските клубови „Шкендија“ и „Работнички“

Погледнете ја галеријата

23.01.2015 Тема на пресот: Закон за измена и дополна на Законот за домување

На 23.01.2015 година со почеток во 10:30 часот, во просториите на Акционерското друштво за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење на Републиката - Скопје, се оддржа прес конференција на тема:

  • Закон за изменување и дополнување на Законот за домување

На поставените прашања одговараа генералниот директор на Акционерското друштво за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење на Републиката Цветко Грозданов и министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески

Погледнете ја галеријата

19.08.2014 Презентација на интернет страницата и услови за продажба на становите за лица со ниски примања

На 19.08.2014 година со почеток во 11:00 часот, во просториите на Акционерското друштво за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење на Републиката - Скопје, се оддржа прес конференција на следниве теми:

  • Презентација на новата интернет страна на друштвото и
  • Услови за продажба на изградените станови што се издаваат на лица со ниски лични примања

На поставените прашања одговараше генералниот директор на Акционерското друштво за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење на Републиката, Цветко Грозданов.

Погледнете ја галеријата

14.08.2014 Деловен простор во катната гаража „Разловечко востание“ во Скопје

На 14.08.2014 година со почеток во 10:30 часот, во катната гаража „Разловечко востание“ која се наоѓа на ул. „Мирче Ацев“ бр. 2, наспроти Градскиот трговски центар во Скопје, се оддржа прес конференција на тема: Деловен простор во катната гаража.

На поставените прашања одговараше генералниот директор на Акционерското друштво за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење на Републиката, Цветко Грозданов.

Погледнете ја галеријата

13.09.2013 Проект за фасадно уредување на Градски стадион Скопје

На 13.09.2013 година се оддржа прес конференција со цел да се даде презентира проектот за фасадно уредување, архитектура и илуминација на градскиот стадион во Скопје „Национална арена Филип II Македонски.

Погледнете ја галеријата

10.02.2012 Презентација на проектот „Купи куќа купи стан“

На 10.02.2012 година се оддржа прес конференција со цел да се даде презентира проектот „Купи куќа купи стан“ заедно со понудата на станови на Акционерското друштво за изградба и стопанисување со станбен и со деловен простор од значење за Републиката.

Погледнете ја галеријата

21.12.2011 Отчет за работењето на Друштвото

На 21.12.2011 година се оддржа прес конференција со цел да се даде едногодишен отчет за работењето на Акционерското друштво за изградба и стопанисување со станбен и со деловен простор од значење за Републиката.

Погледнете ја галеријата

09.11.2011 Реконструкција на терен - Национална арена Филип II Македонски

На 09.11.2011 година се оддржа прес конференција по повод почнувањето на реконструкцијата на теренот - Национална арена Филип II Македонски

Погледнете ја галеријата

07.09.2011 Поставување на камен темелник на катната гаража 9.13

На 07.09.2011 година се оддржа прес конференција по повод поставување на камен темелник на катната гаража 9.13 во Скопје

Погледнете ја галеријата

Прес конференции

Адреса и Локација