Oд настани

Односи со јавност - галерија

14.07.2016 -  Претседателот на Владата на Република Македонија Емил Димитриев се сретна со Генералниот Директор Цветко Грозданов и менаџерскиот тим на АД за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење за Републиката и за време на состанокот разговараа за текот изградбата на станови и катни гаражи во државна сопственост.

29.10.2015 - Посета на саемот за презентација на проектот „Купи куќа купи стан“ од страна на генералниот Директор на Акционерското друштво за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење за Републиката - Скопје, Цветко Грозданов

07.09.2015 - Поставување камен темелник на Административен објект за потребите на Акционерското друштво за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење за Републиката

10.08.2015 - Во Демир Хисар и Ресен пуштени во употреба зградите со социјални станови

01.06.2015 - Европскиот Суперкуп 2017-та на Националната Арена „Филип Втори"

Адреса и Локација